Vastarinta jatkuu

Tulevaisuuden Suomi näyttää helvetin synkältä paikalta.

Ennen kaikkea vaaleissa hävisi suomalainen työväenliike, joka on tämän vaalituloksen perusteella onnistuttu riisumaan aseista kokonaan. Ammattiyhdistysliikkeen on nyt viimeistään tehtävä tarvittavat johtopäätökset – olemme pysyvästi oppositiossa ja toimintatapamme on oltava sen mukaiset.

Positiivisena asiana voisi mainita, että porvarihallituspuolueiden kuten keskustan, kokoomuksen ja vihreiden lisäksi alati porvarillisemmaksi muuttuvien demareiden kannatus romahti – ja täysin oikeutetusti kaiken sen jälkeen, mitä ovat kuluvalla vaalikaudella saaneet aikaan. Vähemmän positiivista on että näidenkin puolueiden potin korjasivat kiistatta perussuomalaiset.

Eniten ääniä vaaleissa menetti SKP – puolet äänistään. Vaikkemme mikään vaalipuolue olekaan, kyllä se on eduskuntavaaleissa järkyttävän huono tulos. Nyt on itsekritiikin paikka ja saman tien on aloitettava työ, ettei tämä pääse toistumaan kuntavaaleissa.

Tässä välissä meillä on täysi työ oikeistopolitiikan seurauksia vastaan kamppaillessa. Radikaalivasemmistoa tarvitaan enemmän kuin koskaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: