Yksi rasisminvastainen viikko liikaa

Samaan aikaan Facebookissa …

liikaa

Myöhemmin YK:ssa …

"Miltä tilanne Euroopassa näyttää tämän vuoden YK:n rasismin vastaisella viikolla?"

”Miltä tilanne Euroopassa näyttää tämän vuoden YK:n rasismin vastaisella viikolla?”

"Tietojemme mukaan rasistiset liikkeet ja äärioikeisto etenevät Ruotsissa, Unkarissa, Kreikassa ja Ukrainassa ..."

”Tietojemme mukaan rasistiset liikkeet ja äärioikeisto etenevät Ruotsissa, Unkarissa, Kreikassa ja Ukrainassa … Mutta huolestuttavimmat uutiset tulevat Suomesta.”

"Mutta huolestuttavimmat uutiset tulevat Suomesta. Raporttiemme mukaan yksi maahanmuuttajataustainen henkilö on työpaikallaan luullut esimiehensä nuhtelua rasismiksi, vaikka itse asiassa se ei ollutkaan rasismia!"

”Saattaa olla, että olemme menneet liian pitkälle koko tämän rasismijutun kanssa. Silminnäkijähavaintojen perusteella koko Suomessa ei enää puhuta mistään muusta kuin rasismista. Siitä on kirjoiteltu jopa sanomalehdissä! Tämä on raporttiemme mukaan johtanut tilanteeseen, jossa yksi helposti nokkiinsa ottava maahanmuuttajataustainen henkilö on työpaikallaan luullut esimiehensä nuhtelua rasismiksi, vaikka itse asiassa se ei ollutkaan rasismia!”

"Hyvä Luoja ... Mitä olemmekaan saaneet aikaan?"

”Hyvä Luoja … Mitä olemmekaan saaneet aikaan?”

"Ei kun, hetkonen ... Kyseessä olikin yksi suomalainen, joka ilmaisee huolestumisensa siitä mahdollisuudesta, että niin saattaa joskus tapahtua."

”Ei kun, hetkonen … Jatkoraportin perusteella kyseessä olikin vain yhden suomalaisen Facebookissa ilmaisema pelko siitä mahdollisuudesta, että joku maahanmuuttaja voi ryhtyä pitämään itseään rasismin uhrina, vaikka on oikeastaan vain vätys.”

"Se riski on liian suuri otettavaksi. Yksikn uhriutunut maahanmuuttaja on liikaa."

”Se riski on liian suuri otettavaksi. Yksikin uhriutunut maahanmuuttajavetelehtijä on liikaa!”

"Kuulkaas kaikki, rasismin vastainen viikko on peruttu tältä vuodelta! Me ollaan nyt oltu jo ihan liian paljon rasismia vastaan. Katsotaan sitten ens vuonna uudestaan."

”Okei, kuulkaas te kaikki! Rasismin vastainen viikko on peruttu tältä vuodelta! Me ollaan nyt oltu jo ihan liian paljon rasismia vastaan. Katsotaan sitten ens vuonna uudestaan.”

Mainokset

4 responses to this post.

 1. Posted by Tommi Salo on marraskuu 15, 2014 at 00:49

  Oletteko te vasemmistolaiset todella noin pihalla vai onko tämä jotain omituista hassuttelua? Mehän olemme tosiasiassa olleet jo vuosia ihan liikaa rasismia vastaan,, ja monikulttuurikokeilulle olisi hyvä laittaa paussi päälle ja tarkkailla seuraamuksia muutama vuosi. Mokukokeilun kanssa tilanne muissa länsimaissa pahenee jatkuvasti, joten eikö Suomessa voitaisi ihan vain seisahtua hetkeksi katselemaan? Ja jos monikulttuurisuudella todella on joitain niistä positiivisista vaikutuksista kuin väitetään, niin aloitetaan vaikka viiden vuoden päästä sama rumba uudestaan? Koska tällä monikulttuuriutopialla ei kuitenkaan pystytä tarjoamaan turvapaikkaa ja ilmaista ylläpitoa + sosiaaliturvaa kuin yhdelle promillelle kaikista maailman kärsivistä, niin miksi rynniä kiireellä muiden epäonnistuneiden maiden jalanjälkiä? Roihuvuori, pommit tippuu, mitämitämitämitämitämitävittuu? Onneks ei tipu vielä, mutta Rosengårdi näyttää suuntaa.

  Vastaus

 2. Posted by Anna on huhtikuu 15, 2015 at 00:15

  Ja P. Kähmin kommenttiin ei voi sanoa oikeastaan muuta, kuin että höpsistä. Ei yksi Suomi pysty koko maailmaa pelastamaan. Suomeen tulleilla maahanmuuttajilla on jo paremmat oltavat kuin köyhällä kantaväestöllä, mikä taas aiheuttaa eripuraa ja vihaa. Maahanmuuttajat syyllistyvät rikoksiin prosentuaalisesti enemmän kuin kantaväestö. Raiskaukset ovat lisääntyneet – ja nimenomaan joukkoraiskaukset. Ruotsi on tästä jo varoittava esimerkki – maahanmuutto on päässyt valloilleen ja autot palavat maahanmuuttajalähiöissä. Ei hyvä. Vai mitä, P. Kähmi?

  Vastaus

  • En tiedä kuka P. Kähmi on, mutta kai minäkin tähän voin vastata. En tiedä, sitäkään, kuka on vaatinut Suomea ”yksin pelastamaan koko maailman”, tai mitä tekemistä sillä on rasismin vastaisuuden kanssa. Ehkä edellämainittu P. Kähmi tietää asiasta enemmän.

   Sen tiedän, että ”Suomeen tulleilla maahanmuuttajilla on jo paremmat oltavat kuin köyhällä kantaväestöllä” ei ole faktuaalinen väite. Maahanmuuttajat sijoittuvat nimenomaan sinne köyhän väestön keskuuteen, joka osaltaan myös selittää korkeaa sijoitusta rikollisuustilastoissa. Köyhät tekevät prosentuaalisesti enemmän rikoksia kuin rikkaat – siis ainakin väkivalta, ryöstö, ym. rikoksia.

   Olen itse syntynyt ruotsalaisessa maahanmuuttajalähiössä. Kävin kotiseudullani muutama vuosi sitten – eivät siellä autot palaneet. Silloin paloivat, kun ruotsalainen poliisi ampui suomalaismaahanmuuttajan puolison, ja ruotsalaiset kohulehtien toimittajat maksoivat nuorille autojen polttamisesta. Se ei tosiaankaan ollut hyvä.

   Kerrotko vielä, mitä tällä on tekemistä rasisminvastaisen viikon kanssa?

   Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: