Ei leikitä natsien kanssa

Silent Saoghal

Viime viikon lauantaina 3.10.2015 järjestettiin ”maahanmuuttokriitikoiden” Rajat Kiinni -mielenilmaus Kampin Narinkkatorilla, joka keräsi noin 250 ihmistä. Samaan aikaan samassa paikassa organisoitiin anarkistien toimesta vastamielenosoitus kello 14:30 alkaen, joka kantoi nimeä Ei Rasismille! Rasisminvastaiseen mielenosoitukseen osallistui eri arvioiden mukaan 400 – 600 henkeä.

Helsingin Sanomien artikkeli viime lauantailta

Haluaisin kiittää kaikkia Ei Rasismille! -mielenilmaukseen osallistuneita henkilöitä! Koin itselleni tärkeäksi osallistua tähän mielenosoitukseen varsinkin sen jälkeen kun jouduin itse rasistisen nöyryytyksen kohteeksi. Kirjoitin aiheesta edellisessä blogitekstissäni. Edelliseen kirjoitukseeni liittyen kiitän myös kaikkia ihania ihmisiä voimaannuttavista kommenteista, joita sain muun muassa Facebookissa sekä tekstini jakamisesta!

Oli hienoa huomata, että rasismin vastustajia oli paikalla huomattavasti enemmän kuin Rajat Kiinni -mielenilmaukseen osallistuneita. On hyvin tärkeää, että ihmiset osoittavat äänekkäästi vastustavansa rasismia ja syrjintää niiden kaikissa muodoissa sen sijaan että hyväksyisivät ne hiljaisuudessa. Maailma, jossa elämme, muuttuu päivittäin entistä kansainvälisemmäksi muun muassa vapaamman liikkuvuuden vuoksi. Miksi Suomen pitäisi jättäytyä pois tästä kehityksestä? Esimerkiksi viimekuisen Suomi Says Welcome -piknikin kaltaisia ihmiset yhteen…

View original post 130 more words

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: