Häh?

Tervetuloa Ylivuotosanomien pariin. Tänne kirjoittelee Sippo Kähmi sellaisia juttuja mitä mieleen tulee ja jotka ei välttämättä muualle mahdu.

Olen 32-vuotias espoolainen vapaa toimittaja, vapaata sivistystyötä tekevän Demokraattisen Sivistysliiton järjestösihteeri ja kansalaisaktivisti.

Työväenliike on sydäntäni lähellä. Tällä hetkellä olen Toimihenkilöliitto ERTO:n luottamusvaltuutettu. Aiemmin olen ollut luottamusmies mm. Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:ssa. Olen mukana myös ammattiyhdistysliikkeen tukena toimivassa Vastavoima ry:ssä.

Toimittajan töitä olen satunnaisen kirjoittelun ja videoreportaasien lisäksi tehnyt vakituisesti mm. Tiedonantaja -lehdelle. Nykyään olen myös yhteisöradiotoimintaa harjoittavan Kansan radioliiton hallituksen jäsen.

Kommunistina olen sitä mieltä, ettei toisenlainen maailma ole ainoastaan mahdollinen – se on välttämätön.

Harrastan sitä ja tätä: tieteisfiktiota, tietoteknisiä asioita, huonoja elokuvia ja retropelien striimausta osana Konspiraatio-kollektiivia.

Osaan lukea ja kirjoittaa.

Koulutukseltani en ole mikään.

Tämä henkilökohtainen blogi ei edusta Demokraattisen sivistysliiton virallisia kantoja, ellei toisin mainita. Koska olen osittain taustaltani savolainen, ihan kaikkea ei kannata ottaa vakavasti. 

5 responses to this post.

  1. Laittomasta mahanmuutosta on vastikään ilmestynyt globaali selvitys. Siitä on linkissä UMn uutinen.
    Sivuilla 12-13 on lukusarjoja siirtolaisuudesta. En ole tutustunut johtopäätöksiin, ovatko hyväksyttävissä.
    terv. juha

    http://formin.finland.fi/public/default.aspx?contentid=197173

    Vastaus

  2. Congratulations, Sippo!

    I have nominated your blog for the Awesome Blog Content Award.

    More about this nomination is at

    Awesome Blog Content Award, thanks Barbara!

    Vastaus

  3. Moj, oli pakko reagoida kun sanoit ettei media huomannut videokoostettasi itsenäinyyspäivän natsijuhlista … myös HBL:n satiiriuutiset ’Vad är det som händer’ käytti hyväkseen taltiointia. Alkaa 8 minuutin kohdalla. http://hbl.fi/video/2015-12-11/782098/vad-ar-det-som-hander-15

    Vastaus

Jätä kommentti